Stockholm-bostader.se

Hitta bostäder för uthyrning eller till salu.

Lägenhet att hyra i Västerort

Modellfoto

Spånga - 2rok - 12mån - 15.525kr/mån

###Nybyggd bostad i gemytliga Spånga. Nya Bromstenstaden, med gott om förnödenheter i området

Nybyggd bostad i hjärtat avNya Bromstenstaden. Spånga. Perfekt för par eller individer som söker komfort och modernitet i en lugn och trevlig miljö. Bostaden tillhandahåller genomtänkta detaljer och praktiska bekvämligheter, för ett bekvämt och trivsamt liv.

### Om bostaden

Denna moderna lägenhet är 53 kvadratmeter stor och består av 2 rum. Byggåret är 2024, vilket innebär att du flyttar in i ett helt nytt hem med alla fördelar det innebär. Vitvaror i högsta standard: kyl, frys, ugn, spis, mikrovågsugn och diskmaskin i köket samt dusch och toalett i badrummet. Lägenheten inkluderar även en tvättmaskin och torktumlare vilket gör det bekvämt för daglig vardagsskötsel.

För extra bekvämlighet och säkerhet finns det en säkerhetsdörr, hiss, balkong, cykelrum och förråd. Internet finns tillgängligt och du har möjlighet till återvinning direkt i byggnaden. Du är välkommen att flytta in den 15 september 2024 och bo här till, preliminärt, den 14 september 2025. Lägenheten är kan delvis möbleras vid behov, vilket gör det enkelt för dig att flytta in och börja trivas direkt.

### Området och kommunikationer

Skogängsvägen är belägen i det trevliga området Spånga med nära tillgång till parker och grönområden. Bara 5-10 minuter bort hittar du närmaste pendeltåg och buss, Spånga Station, och ger smidiga förbindelser till centrala St...