Stockholm-bostader.se

Hitta bostäder för uthyrning eller till salu.

Villa att hyra i Västerort

139 m2 villa i Västerort att hyra

Vällingby - 5rok - tillsv - 28.750kr/mån

Topprenoverad villa i 2 plan med öppen planlösning och bra kommunikationer.

2 uteplatser varav den ena har en matplats, soffgrupp och grillyta. Den andra ett stort sol däck och loungemöbler med en uppvärmd och upplyst pool på 4x7m och 1,40 djup med en liten lagundel.

Huset är totalrenoverat [xxxxx] . Entréplan har en öppen planlösning med kök och vardagsrum där många personer ryms. Stort ljusinsläpp med många fönster samt 2 stora skjutdörrspartier i glas till uteplatserna. Här finns även en gästtoalett, städskrubb samt ett sovrum med tillhörande walk in closet. Övre plan har 2 sovrum varav ena har en större walk in closet och här finns även ett stort badrum med både dusch och badkar. Inredd källare med egen ingång. Här finns även ett biljardrum, ett sovrum, samt en tvättstuga med dusch, bastu och toalett.

Huset är beläget i ett lugnt villaområde precis intill skola, förskola och grönområden. 1min gångavstång till 2 busslinjer som går till både Spånga för pendeltåg (12min till t-centralen) och till Vällingby för tunnelbana, gröna linjen (30min till t-centralen). 15-20min gångväg både till Spånga och Vällingby köpcentrum. Nära till Mall Of Scandinavia (15min med bil) och Barkarby handelsplats (10-15min med bil). Med bil 20min till city.

Tomten är på 559m2 omgärdat av en hög häck utan insyn samt staket mot den rymliga uppfarten som har 2 parkeringsplatser. Parkering på gatan är även möjlig utan kostnad.

3glasfönster, berg...