Stockholm-bostader.se

Hitta bostäder för uthyrning eller till salu.

Lägenhet att hyra i Kungsholmen

80 m2 lägenhet i Kungsholmen att hyra

Kungsholmen - 3rok - tillsv - 32.200kr/mån

Välkommen till denna exklusiva och stilfulla lägenhet om 3 rum och kök, belägen i attraktiva Lindhagen/Hornsberg! Här erbjuds 80 kvm av genomtänkt design och högkvalitativa materialval, med en imponerande takhöjd på 2,9 meter som skapar en rymlig och lyxig känsla.

Lägenheten är fullt möblerad och består av ett elegant sovrum med en fantastisk DUX 8008-säng för optimal komfort. Sovrummet är dessutom utrustat med ett Bang & Olufsen ljudsystem och en TV, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling. Vardagsrummet, som är öppet mot köket, har också ett Bang & Olufsen ljudsystem samt en 75-tums Samsung TV – idealiskt för sociala stunder och underhållning.

Köket är en riktig dröm för den som gillar matlagning, komplett med moderna vitvaror som en integrerad ismaskin, Jura kaffemaskin och dubbla vinkylar – allt du behöver för att njuta av både vardag och fest.

Badrummet erbjuder en spa-liknande upplevelse med både badkar och Rain Shower samt en exklusiv japansk Geberit-duschtoalett. För smidig vardag finns både tvättmaskin och torktumlare, och förvaringen är väl tilltagen.

Terrassen på hela 65 kvm är möblerad och utrustad med ett trägolv som ger en inbjudande känsla. Här finns också ett lyxigt spabad för upp till 5 personer – perfekt för avkoppling eller festliga tillfällen. Du kan även ställa upp en gasolgrill, vilket föreningen tillåter, och njuta av härliga grillkvällar.

Förvaringsmöjligheter finns gott om, både i hallen ...