Stockholm-bostader.se

Hitta bostäder för uthyrning eller till salu.

Lägenhet att hyra i Gärdet/Djurgården

90 m2 lägenhet i Gärdet/Djurgården att hyra

Östermalm - 4rok - 6mån - 34.500kr/mån

Ljus 4a på Östhammarsgatan 64! Som att bo på hotell!

Välkommen till denna härliga Oscar Properties lägenhet (4:a) i mycket gott skick med stor social yta, stora fönster och högt i tak.

Att bo i huset är som att bo på hotell; i huset finns ett privat gym för de boende och en deli/restaurang med uteservering. På andra sidan gatan väntar hela Sportgärdet, Djurgården, utegym, beachvolleyboll, utomhusbassäng med bastu, lekplats och skidspår..

OMRÅDET

Ett inbjudande naturnära läge med Gärdet och Djurgården direkt vid dörren men samtidigt kommersiell service i närheten med matbutiker, gym och flera restauranger. Kommunikationerna till och från fastigheten är de bästa tänkbara. Täta kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar i närheten av huset och buss 76 en bit bort samt röd tunnelbanelinje med station Gärdet. Ica nära samt stora Ica Kvantum på gångavstånd. Cykelavstånd till Fältöversten, Stureplan och City.

LÄGENHETEN

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Lägenheten har social planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Vardagsrummet har xl-soffa och ett större matbord för 8 personer. Modernt och exklusivt kök med corian bänkskiva med mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning finns i form av spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin allt från Siemens. Matplats vid köksö för 2 personer.

SOVRUM
Tre sovrum; ett Master bedroom med dubbelsäng och t...