Stockholm-bostader.se

Hitta bostäder för uthyrning eller till salu.

Radhus att hyra i Västerort

180 m2 radhus i Västerort att hyra

Vällingby - 4rok - tillsv - 28.750kr/mån

Underbar radhusidyll med generös tomtyta. Trädgården är en grönskande oas där ni har fantastiska uteplatser på både fram- och baksida av huset, här ni har möjlighet att följa solen från morgon till kväll. På framsidan, som befinner sig i bästa sydvästläge.

Ni erbjuds ett mycket fint radhus i absoluta toppskick om totalt 181 kvm med materialval av högsta kvalitet och det är bara att flytta in! Direkt när ni kliver in i huset möts ni av ett ljust, luftigt entré med goda förvaringsmöjligheter. En halvtrappa upp möts ni av e öppen entréplan med härliga sällskapliga ytor som skapat för umgänge. Det renoverade köket har öppnats upp en helt mot vardagsrummet som ger en luftig känsla och rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Därutöver finns en rymlig hall samt ett nyrenoverat badrum en halv trappa upp. En trappa upp hittar ni tre sovrum samt en övre hall. På nedre plan, där ni kommer direkt ut till trädgården, finns ett rymligt allrum, ett väl tilltaget sovrum, ett nyrenoverat badrum med duschhörna, en praktisk tvättstuga samt förråd/pannrum. Stora påkostande renoveringar såsom ett helt nytt FTX-system installerat, samt två parkeringsplatser varav en plats i garagelänga.

* Flexibelt tillträde
* Nyrenoverat hus med all dokumentation
* FTX system installerat

Barnvänligt radhusområde med nära kommunikationer till såväl Spånga station som Vällingby centrum. Områdets lekplats finns i direkt anslutning till husets entré och ni...